
اثر آرتیشو بر کبد چرب و کیسه صفرا
دارو شناسی سنتیاثر آرتیشو بر کبد چرب توسط پژوهش های متعددی بررسی شده است. کبد چرب از بیماری های امروز است. بیش از 40درصد از مردم کشورمان به این بیماری مبتلا هستند. افزایش بافت های چرب کبد به بیش از 5 الی 10 درصد را کبد چرب می نامند. این بیماری می تواند در صورت تعوی…

تقویت سیستم ایمنی با پروپولیس
دارو شناسی سنتیتقویت سیستم ایمنی در جامعه مدرن به دغدغه ای مهم تبدیل شده است. سبک زندگی ماشینی مانند تحرک کم، غذاهای صنعتی، مواد افزودنی و... مخصوصا استرس موجب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود. در این مقاله در تلاشیم تا راهکاری گیاهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن با ماده ط…

کشف درمان نوین هلیکوباکتر معده بدون عوارض
اخبار, دارو شناسی سنتیهلیکوباکتر پیلوری یک باکتری مقاوم به درمان در سیستم گوارشی است. این باکتری با تولید مثل و زیاد شدن، از سطح پوست درونی معده تغذیه میکند و پس از گذشته زمان ایجاد عفونت معده و عفونت سیستم گوارشی میکند. این تاحدی پیش می رود که زخم معده شکل بگیرد …

عصاره های گیاهی وکاربردهایشان
دارو شناسی سنتی, مقالات روشهای عصاره گیری از گیاهان عصاره گیری روشی است هدف از آن بدست آوردن مواد دارویی موجود در گیاهان یا سایر منابع معدنی و جانوری است بطور کلی عصاره ها دو نحو مایع و جامی یا خشک بدست می آیند . عصاره های مایع…

درمان طبیعی عفونت واژینال با بره موم
دارو شناسی سنتیچگونه از شر عفونت زنان و خارش های تناسلی با مصرف داروهای طبیعی رها شویم بره موم بهترین گزینه درمان برا عفونت زنان

بره موم یا پروپولیس، شناخته شده ترین آنتی بیوتیک طبیعی
دارو شناسی سنتیبره موم یا پروپولیس، یک ماده طبیعی سیاهرنگ است که در کندوی زنبور عسل وجود دارد و تا همین چند سال پیش زنبورداران آن را بیرون می ریختند. امروزه یافته های محققین در مورد بره موم، دنیا را تکان داده است! در ادامه با این ماده بیشتر آشنا می شویم. ب…

پروپولیس یا بره موم، خواص و کاربرد درمانی
دارو شناسی سنتیتاثیرات اعجاب انگیز بره موم بر روی سلامت بدن و تقویت سیستم ایمنی

خواص اطریلال (غازیاقی) از نگاه ابن نفیس (مقاله تخصصی)
دارو شناسی سنتی, مقالات همانند سورنجان مسهل است و برای درد مفاصل مفید ولی ضرر سورنجان را برای معده ندارد به هویج شیطانی نیز مشهور است چون برگش شبیه هویج است. در تخم آن حرارت و تیزی و گزندگی موجود است بهتر است بذر آن را بعد از رسیدگی کامل بگیرند زیرا به علت پختگی فضولآ…

ابهل یا سرو کوهی از نگاه ابن نفیس (مقاله تخصصی)
دارو شناسی سنتی, مقالاتابهل یا سرو کوهی از نگاه ابن نفیس (مقاله تخصصی) در ظاهر میوه آن شیرین است و رنگش مایل به سرخی و طعم آن میل به تلخی و قبض دارد این میوه مائیت و ارضیت دارد و قبول فشار می کند و می شود از آن عصاره یا همان رطوبت آن را گرفت و و تفاله آن ارض…

اجاص یا آلو از نگاه ابن نفیس(مقاله تخصصی)
دارو شناسی سنتی, مقالات خواص تحسین برانگیز آلو اجاص یا میوه آلو بسیار آبکی است بدون تردید به خاطر تخلخل جرم درخت آن (ارتباط بین تخلخل یا تراکم بافت شاخه های درخت آلو و آبدار بودن میوه از ابتکارت گیاه شناسی نظری جناب ابن نفیس است ) است که باعث شده ماهیت یا شیره …