هلیکوباکتر پیلوری یک باکتری مقاوم به درمان در سیستم گوارشی است. این باکتری با تولید مثل و زیاد شدن، از سطح پوست درونی معده تغذیه میکند و پس از گذشته زمان ایجاد عفونت معده و عفونت سیستم گوارشی میکند. این تاحدی پیش می رود که زخم معده شکل بگیرد و در بلند مدت متاسفانه در صورت عدم درمان تشکیل سرطان در سیستم گوارشی و مخصوصا معده بدهد. در این مقاله قصد داریم در مورد هلیکوباکتر معده بیشتر صحبت کنیم و با این بیماری دوست شویم.
میزان شیوع بیماری میکروب معده
میکروب معده یا هلیکوباکتر معده، به قدری در جهان شایع شده است که باورپذیر نیست. طبق آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی هم اکنون حدود 50% یعنی نیمی از مردم جهان (بیش از 4 میلیارد نفر) به این بیماری مبتلا هستند. متاسفانه این بیماری علائمی مشابه برخی اختلالات دیگر معده دارد و اکثر افراد این موارد را طبیعی می دانند و به دلیل عدم درمان در مقاطع اولیه، این بیماری رشد می کند و درمانش سخت و طولانی می شود.
در کشور های جهان اول حدود 25 تا 50 درصد، در کشور های در حال توسعه بین 70 تا 90 درصد جمعیت به این بیماری آلوده هستند. در کشور ایران بیش از 60% مردم به این بیماری دچار هستند.
علانم بیماری هلیکوباکتر چیست؟
در 90درصد افراد هیچ علامتی ندارد اما در 10 درصد که علائمی دارند در دو مرحله علائم خود را نشان می دهند. در صورتی که این بیماری هنوز به وخامت نرسیده باشد این علائم در فرد مشاهده می شود:
- نفخ و آروغ زدن
- حالت تهوع و درد های گوارشی
- احساس ناراحتی در شکم
- در برخی موارد استفراغ
اما اگر این بیماری، در بدن رشد کند و شدید شود ممکن است یک یا چند مورد از این علائم را نشان دهد:
- درد شکم و سوزش سردل
- خستگی
- تهوع و استفراغ گاهی همراه خون
- مدفوع تیره یا قیری رنگ یا اسهال
- بوی بد دهان
- کم خونی
- کاهش یا از دست دادن اشتها
- زخمهای گوارشی
توصیه می شود در مراحل اولیه به درمان این بیماری اقدام کنید و اجازه ندهید قربانی زخم معده، عفونت های گوارشی و… شوید. در صورتی که دوست دارید در مورد درمان این محصول بیشتر بدانید این مطلب را مطالعه کنید: بسته درمانی هلیکوباکتر کرویا
راهکار انتقال بیماری چیست؟
شرایط بهداشت جامعه و بهداشت فردی عامل اصلی اتقال این بیماری است. این بیماری از طریق انتقال فرد به فرد از طریق دهانی و مدفوع منتقل می شود. بدیها سرویس های بهداشتی، غذاخوری هایی که بهداشت را رعایت نمی کنند عامل انتشار این باکتری هستند.
عوامل خطر ابتلا به این بیماری را بشناسید!
سابقه این بیماری در اعضای خانواده، تراکم جمعیت محل زندگی مانند شهر های بزرگ، زندگی در شرایط غیر بهداشتی، غذا و آب آلوده ، تماس با محتویات معده افراد آلوده ، غذاهایی که بخوبی پخته نشده اند، از عوامل خطر ابتلا به عفونت هلیکوباکتر پیلوری محسوب می شوند.
روش تشخصی بیماری
برای تشخصی این بیماری دو روش وجود دارد. روش اول بر اساس تشخصی شخصی است. اگر علائمی که در بالا نوشته شده را دارید، احتمالا به بیماری هلیکوباکتر مبتلا هستید و در صورتی که علاوه بر این موارد سایقه خانوادگی دارید احتمال قوی تر می شود. اکثر افراد می توانند بدین وسیله از این بیماری در بدنشان آگاه شوند. روش های طبی دیگر هم وجود دارد که لازم نیست همه موارد انجام شوند اما برای اینکه این مقاله کامل باشد تمامی موارد را در زیر مشاهده می کنید:
- اندوسکوپی: نمونه برداری از قسمت انتهایی معده
- تشخیص آنتیژن میکروب با مدفوع
- تست تنفسی (یو.بی.تی): در این روش یک محلول نشاندار به بیمار میدهند و زمانی که فرد نفس میکشد به دلیل نشاندار بودن محلول هیدروژنی که از راه تنفس دفع میشود، میتوان تشخیص داد فرد به میکروب مبتلا شده است. فرد برای انجام تست تنفسی از حدود یک ماه قبل نباید آنتیبیوتیک مصرف کرده باشد.
درمان هلیکوباکتر پیلوپیلوری
متاسفانه بر خلاف اکثر عفونت ها از بین بردن عفونت هلیکوباکترپیلوری بسیار مشکل است؛ چراکه این باکتری در مخاط معده زندگی امنی دارد و خود را در برابر داروها محافظت می کند. از طرفی درمان با آنتی بیوتیک ها آسیب جدی به دیگر اعضای بدن می زند و عوارض متعددی دارد. در این باره درمان گیاهی و طبیعی پیشنهاد می شود که در ادامه به آن می پردازیم.
درمان قطعی هلیکوباکتر بدون عوارض
خوشبختانه پس از 15 سال تحقیق و پژوهش در شرکت کرویا موفق شدیم درمانی قطعی و بدون عارضه و تداخل برای این بیماری تولید کنیم که پس از فرایند طولانی مجوز ها و آزمایش های مختلف در دانشگاه های مختلف کشور و با همکاری اساتید و وزارت علوم، پارک علم و فناوری و سازمان غذا دارو هم اکنون به عنوان درمان این بیماری شناخته می شود. برای اطلاعات بیشتر این مطلب را مطالعه کنید: درمان قطعی هلیکوباکتر بدون عارضه
8 دیدگاه ها
شیرین
می 16, 2024درود و سلام ، وقت بخیر ، چندین سال هلیکوباکتر پیلوری دارم ، در دو مرحله دارو مصرف کردم . متاسفانه هر سال در دو مرحله آزمایش خون میدهم این باکتری فوق همچنان باقی مانده و گاهی نفغ معده م خیلی زیاد میشه… لطفا راهنمایی بفرماید با سپاس فراوان
بابک عزتی رنجبر
می 19, 2024سلام وقت بخیر با مصرف قطره پروپولیس مشکلتون رفع میشه
سارا
مارس 22, 2024سلام من قطره کرویا گرفتم ۲ بار استفاده کردم ۴ ماهه تو يخچال هستش میتونم استفاده کنم یا فاسد شده ؟ لطفا جواب بدین خیلی مهمه
بابک عزتی رنجبر
آوریل 7, 2024سلام وقت بخیر خیر مشکلی نداره مصرفش
زهراعلی احمدی
آگوست 23, 2023با سلام من حدود چندین سالهدرگیر این بیماری هستم دو مرحله دارو مصرف کردم ولی خوب نشدم از شما راهنمایی میخواهم ممنون
بابک عزتی رنجبر
اکتبر 22, 2023سلام چهل روز از این قطره استفاده کنید عالیه
پیمان حشمتی
دسامبر 7, 2023سلام من پدرم تازه متوجه شده که به این بیماری دچار شده و اطلاعاتی راجبش نداریم وقتی به پزشک مراجعه میکنم برای گرفتن اطلاعات انقدر استرس دارم که درست متوجه صحبت هاشون نمیشم میشه بگید در چه صورتی خطر ناکه ایا واقعا راه درمانی داره ؟؟؟؟؟
چقدر خطر ناکه این بیماری ؟؟؟
و چقدر زمان میبره برای درمان فرد
ممنون میشم پاسخ بدید
بابک عزتی رنجبر
ژانویه 28, 2024سلام برای مشاوره تخصصی با این شماره در ساعات اداری تماس بگیرید 09120985474